En 5 stjernet oplevelse på åben gade

Somme tider bliver man så positiv overrasket over noget, der normalt ikke siger en det helt vilde.   Det var lige hvad jeg var ude for i dag, da jeg gik en tur på Stor Torv I Århus.

Orgelmusik, strømmer ud over torvet, og folk drages ned mod Domkirken hvor en storskærm er sat op hvorpå man kan se organisten der sidder inde i kirken og spiller. Det er et imponerende syn.Så meget kontrol, så meget musik. Desuden opfordres folk til at komme ind i kirken, og der gøres opmærksom på at det er gratis.

IMAG0936[1]

Det er en reklame for at Domkirken afholder flere koncerter, og jeg er super imponeret over den måde de gør det på. Super moderne, super fantastisk. Jeg må indrømme at jeg ikke render i kirke vær søndag men at jeg faktisk godt kan lide kirke rummet og det bliver da kun bedre når der er musik. Jeg får nok ikke overtalt kæreste til at tage med ind og hører en cellokoncert i kirken, da han ikke sætter sine ben i kirken med minder nogen er død eller skal giftes, men mon ikke jeg kan finde en anden at tage med.

Det lille stykke orgelmusik jeg hørte var fantastisk, og måden at gøre det på var bestemt, måden at nå mig på. Domkirken – velkommen til 2014

5 stjerner fra mig

Skulle man have lyst til at finde kommende koncerter kan de findes på : http://www.aarhusdomkirke.dk

Med venlig hilsen

5 stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s