Kulturmur.dk Det kan kun blive til 2 Stjerner

Århus er ikke verdens centrum. Selvom os der bor der til tider glemmer det, da vi holder så meget af vores lille skønne by. Men der er mange fantastiske byer og lige så mange skønne steder uden for Århus. Kulturmure.dk har valgt at sætte fokus på dette og har bedt helt almindelige mennesker taget et billede af deres yndlingssted og ligge det ind på deres hjemmeside. Billederne danner en billedmur rundt om Århus da det er de 5 kommuner der omgiver Århus der har deltaget i projektet.

IMAG0933[1]

I går d. 10. oktober 2014 kunne man så se et udvalg af billederne på Godsbanen. Samt en minder beskrivelse af projektet.

Nu er jeg selv en af de mange der godt kan lide at tage billeder, og også gerne deler dem med venner og familie. Så jeg tager gerne ud og ser foto udstillinger, både for at blive inspireret og ikke mindst se hvordan det også kan gøres.

Kulturmur.dk er en charmerende udstilling, det viser meget godt hvad vi almindelig dansker tager billeder af, og ikke mindst hvordan udkands Århus ser ud. Smukke landskaber, solnedgange og glade dyr. Men jeg må også indrømme at der også var billeder der kunne få smilet frem, en længsel efter sommer og vinter. personligt kom det sidste bag på mig da jeg ikke er meget for den kolde danske vinter, så der har fotografen virkelig fanget noget der rørte mig.

Selve formålet med udstillingen og projektet synes jeg ikke kommer frem. Den formidling de har på steder er meget mangelfuld og stiller en med flere spørgsmål end svar. Jeg ved faktisk ikke hvorfor det er blevet lavet. Men jeg synes det er en meget fin udstilling og nogle meget fine billeder, alt taget i betragtning.

Så kommer man i nærheden af Godsbanen i Århus synes jeg da at man skal tage et smut ned forbi og se dem. Udstillingen kan ses frem til d. 23. oktober 2014.

Jeg vil give den 2 Stjerner

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s