Winemarket 1.0. på Godsbanen

 

Når bare klokken er over 12 så må man gerne begynde at drikke ik?

Lørdag d.18. oktober 2014 Kunne man smage 200 forskellige vine på Godsbanen. Jeg må indrømme at selvom jeg gjorde et ihærdigt forsøg nåede jeg ikke igennem dem alle. Jeg ved godt at man skal; Nyde farven, inhalerer dufte, smage druen og ikke mindst så bør man spytte vinen ude igen. Men jeg synes også at det er synd og skam at spytte ganske velsmagende vin ud som var det en dårlig gang saftevand når det nu smager af mere.

IMAG0944[1] IMAG0961[1]

Som de fleste nok har gættet er jeg ganske glad for vin og jeg må da også sige at vinsmagningen på Godsbanen var en sand fornøjelse. Der var både plads til hyggesnak med venner, andre gæster og kompetente vinhandler.

Det eneste jeg savnede var et samlet program, med alle vinhandler og de vine de havde med. Det var en smule besværligt at slæbe rundt på en bunke folder, papirer samt visitkort. Og ikke mindst at huske på hvad men havde smagt hvor og hvor godt det var, ja ja jeg mener promillen blev jo ikke mindre igennem smagningen.

Med det lille minus af at jeg manglede et manglende program kommer vi op på 4 Stjerner. Vinsmagning på Godsbanen, det må gerne blive en tradition for min skyld.

Med venlig hilsen 5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s