Slap Af… ja det trænger jeg til, især fra mandag til torsdag

Jeg viste faktisk ikke hvad jeg gik ind til. Det hele startede med et opslag på Facebook, du ved en af de annoncer som en af ens venner har delt eller trykket like til. Det var et tilbud, 2 retter mad og 2 glas vin til 222 kr. på en restaurant jeg ikke normalt kommer på. Da min kæreste havde fødselsdag et par dage senere var dette perfekt, jeg bestilte bord efter kun et hurtigt kik på hjemmesiden.

Vi bliver mødt på gaden af en rød løber og et gadeskilt der fortæller dagens tilbud, igen 2 retter og 2 glas vin til 222 kr. jeg er ankommet til det rigtige sted J

Vi bliver modtaget af et par meget nydelige og smilende unge mænd, den ene viser os hen til vores bord, som er pænt dækket op med glas og bestik, desuden opdager jeg til min glæde at der står et lille fødselsdagsflag, noget jeg spurgte til da jeg reserverede bord.

Et menukort kommer og dagens tilbud bliver også læst op de 2 retter og 2 glas vin til 222 kr. Det viser sig at være et tilbud de har kørende mandag til torsdag efter kl. 17.00.

Vi snupper tilbuddet da:

Forret: Stegt mørksej m. kartoffelchips, radiser, sprød salat & sylig sauce Hovedret: Black angus oksecuvette – gulerodspuré – confiteret kartoffel – smørblancheret friske nye løg og kraftig glace lyder ganske godt i fødselarens øre.

Slap Af er et hyggeligt sted placeret i latinerkvarteret, fra man træder ind er der en behagelig stemning og man føler sig velkommen. Der er en enkel indretning, hvilket giver en lov til at slappe af, og koble fra. Desuden har man god tid, måske lidt for god tid.

En brødkurv bliver placeret på vores bord sammen med vores første glas vin, en hvidvin som havde fine frugtnoter og ikke var for tør, lige efter min smag. En karaffel vand fulgte også med.

Vi haster os frådende over brødet og den tilhørende aioli, da der ingen tallerkner sidder man og krummer ud over det hele, og det er lidt fjollet at man ikke kan ligge brødet eller den nu snavsede kniv fra sig, uden at det hele ender på bordet.

Forretten ankommer og den er smuk, meget smuk, faktisk lige til at spise, og det var hvad jeg gjorde, vi havde siddet og ventet lidt længe på vores mad og jeg var sulten. Jeg beklager derfor også at der ikke er noget billede af den, men den forsvandt hurtigt. Til gengæld var den ikke kun smuk den smagte også godt.

Den stegte Mørksej var stegt til perfektion og havde en sprød brødkrumme om sig, dette var suppleret af den syrlige sauce, som fik ens smagsløg til at vågne op. Suppleret med radiseflager og kartoffelchips der hver for sig tilførte rette noget sprødt og salt må man sige at retten hang super godt sammen. Det eneste negative jeg kan sige var at der for lidt af det hele 🙂

Så blev det tid til at slappe af igen. Vin nr. 2 kom på bordet en rødvin, meget behagelig, igen ikke for tør, men megen smag, så der var noget at nyde.

Da hovedretten ankom var det igen en smuk anretning, ikke lige så elegant som den første, men farvespillet var en fornøjelse. Oksecuvetten var tilberedt først i vandbad og så stegt af på panden, dette gav en fornemmelse af, at man knap nok skulle bruge kniven til at skære i den, og kødet smeltede på tungen. Den kraftige glace var en fornøjelse at spise til både de veltilberedte kartofler og ovnbagte løg desuden tilførte den tallerknen et dejligt farvetvist, den gullige farve ligesom hævede hele tallerknen, suppleret af det friske grønne afpyntning.

Hovedret: Black angus oksecuvette - gulerodspuré - confiteret kartoffel - smørblancheret friske nye løg og kraftig glace. Fotograf: Joan Andersen

Hovedret:
Black angus oksecuvette – gulerodspuré – confiteret kartoffel – smørblancheret friske nye løg og kraftig glace.
Fotograf: Joan Andersen

Vi gik derfra men en dejlig fornemmelse, ikke stopmætte, men ikke sultne. Portionerne kunne godt have været en anelse større, men man skal vel også altid have plads til dessert.

Har man god tid og vil man forkæle sine smagsløg, vil jeg klart anbefale at man smutter forbi Slap Af, de får mine varmeste anbefalinger.

Slap Af får i denne omgang 4 stjerner

 

Vil du læse mere om Slap AF besøg deres hjemmeside på: Slap Af

Eller følg deres Facebook side

 

Med venlig hilsen

5 stjerner

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s