“Power Tool” en show der manglede værktøj.

Diane Spencer: Power Tool

Et par af publikummer kommer snigende, ikke så stille som håbet. Diane:” come in come in (hun vinker dem ind med hånden) can I get you something? …. maybe a watch!”

Det er sundt at grine, fra smilet breder sig på ens læber til man impulsivt bryder ud i latter, jeg elsker at grine. Det er også derfor jeg har købt billet til et at de comedy shows, der er på plakaten i Århus Festuge, nu skal der grines.

Jeg kender ikke i forvejen den engelske komiker Diane Spencer, men ved at hun har optrådt i Århus Festuge flere gange, så jeg går ud fra at der er et vist niveau. Showet hedder ”Power Tool” På plakaten ses en køn velklædt rødhåret kvinde med en stiksav i hånden, forventninger er sat.

Diane Spencers ”Power Tool”  Fotograf Steven Ullathorne

Diane Spencers ”Power Tool” Fotograf Steven Ullathorne

Diane er en udmærket fortæller, der forstår at underholde sit publikum, selvom hun har flere indskudte historier, mister hun hverken tråden eller publikums opmærksomhed i den time vi lader os underholde. Hendes show består af en lang historie, der udvikler sig. Vi kommer forbi jagten på det perfekte hus, det at arbejde med kendisser samt hendes livs kærlighed, der tilsyneladende kan opmuntre hende til enhver tid med hans pik.

Det eneste jeg sidder og mangler er Power Tool(s). Der er en kort sekvens, som ganske vist er meget morsom, der viser Diana som håndværker, eller mangel på samme. Men at opkalde hele showet ud fra denne lille sekvens virker lidt underligt, uforståeligt for ikke at sige misvisende.

Diane Spencer har en meget varierende måde at underholde på. Det ene øjeblik er hun uskyldig sjov og gør grin med sig selv, for det næste øjeblik at slå over i sort humor. Dette bliver peppet op med små sjofelheder. Denne blanding går godt til et dansk publikum, og hun formår at få et udmærket grin ud af det publikum som er kommet. Dog forstår hun ikke begrænsningens kunst, da to hånddukker kommer på banen og denne sketch trækkes ud til man sidder og krummer tæer og det sjove er gået af det, synd da det startede ud så godt.

Hun supplerer sit smukke engelske med danske udtryk, og det går ikke altid lige godt. Hun rammer plet et par gange, men fejler så også lige så mange gange. Det er en skam, for når hun laver en joke, hvor hun formår at bruge det danske sprog med korrekt udtale, virker det. Mens når det ikke virker falder joken fra hinanden og det krævet megen energi at samle den op.

Alt i alt må man sige at Diane Spencers ”Power Tool” ikke levede op til hvad jeg forventede, men det var sjovt, ikke rulle rundt på gulvet sjovt, men en god sund latter, det kommer jeg ikke uden om.

Diane Spencers ”Power Tool” får 2 stjerner

Har du lyst til at se lidt fra Diane Spencer kan du det her: https://www.youtube.com/watch?v=wp2Rv8xRdfw

Med venlig hilsen

5 stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s