“100 likes” skal bestemt have 5 likes her fra

Om det er like, del eller #, de sociale medier er kommet for at blive, man kan knap nok tage et billede uden at det skal deles med vennerne, vel og mærke efter at man har taget det om mindst 3 gange, for man skal jo se perfekt ud.

Black box theater har sat fokus på de sociale medier og skabt en danseforestilling, der bestemt er et like værd.

100 likes er en fin danseforestilling, der diskuterer og fremstiller brugen af sociale medier. Danseforestilling er meget enkelt sat på. Med lys, lydeffekter og musik, skabes en scenografi, der er yderst effektfuld.
Vi møder 3 unge mennesker, der hver især og sammen prøver at finde rundt i de sociale medier. Via dansen udspiller historien sig og vi ser deres sejre og frustrationer. Det er en meget enkel , men alligevel kompliceret fortælling, de siger selv at de ikke ønsker at komme med moraler og meninger om sociale medier. Dog hældes der til kritisk diskution om hvordan de påvirker os.

For hvad sker der hvis man hopper ud af sine Nike sko og forlader de sociale medier, holder man så op med at eksistere? Eller er der en verden uden sociale medier der er lige så god? 100 likes giver ingen svar, men stiller spørgsmål.

image

De 3 dansere er utrolig dygtige, både i deres samspil og hver for sig. Som vi vikles ind i de sociale medier gør danserne det også. Igennem dansen ser vi historien om at fremstå unik, mens man på samme tid bliver en del af mængden, frustrationerne og det pres de sociale medier kan lægge på den måde vi opfatter os selv.

Musikken og lydbilledet er noget helt særligt, vi genkender ”like” lydene fra Facebook og den udvikler sig til musik. Lyden fra et you tube klip bliver også magisk til et musikbillede, som bare bliver ved med at udvikle sig. Musikken er blandt lavet af Henrik Munch, og en sand fornøjelse at lytte til.

Efter danseforestillingen var der mulighed for at spørge indtil konceptet, udvikling osv. Denne mulighed får man ikke ofte og der var da også mange, der stillede spørgsmål både til selve historien og måden de var kommet frem til den.

100 likes er en danseforestilling, som bestemt skal deles herfra og have et like eller fem med på vejen, den er så fin og udtryksfuld i sit form.

100 likes fortjener bestemt 5 stjerner
Du kan læse mere om Black box theater
De er også på Facebook.

Forestillingen kunne ses på Teater Katapult, læs mere om Teater Katapult.

Med venlig hilsen
5 stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s