Væk mig, jeg har mareridt!

Vi kender alle det med at have en drøm som er ubehagelig. Vi vågner op med hjertebanken og en mærkelig fornemmelse i kroppen. Vi kan ikke huske hvad vi har drømt, det er som om historien er brudt op i små bidder, der ikke giver mening.

Forestillingen ZOOM som vises på Bora Bora d. 10. og 11. maj 2016, vil gerne fokus på de små ting. Forestillingen består af to dele, filmen “THE STORY OF…” (40 min) og en danseforestillingen “ZOOM” (30 min). Begge har de til fældes at der er stor fokus på at lys og lyd skal have lige så meget plads som selve danseren.

 

tanelitorma-zoom_foto-uupitirronen-1

Pressefoto, ZOOM

 

Filmen “THE STORY OF…” har en ganske fantastisk location, et meget fint gammelt hus. Desuden er den klippet sammen i en stop motion stil, der gør at den bliver meget fragmenteret. I princippet synes jeg at filmen er klippet godt, og der er en ganske fantastisk lyd side der er med til at fremhæve flere spændende scener. Den formås at opbygge en spænding. Desværre kommer der ikke en forløsning for denne spænding. Man sidder tilbage med en fornemmelse af at filmen vil en hel del, men ikke kommer i mål med det. Det bliver lidt en kunst prut.

En del af stemningen fra filmen “THE STORY OF…” fortsætter over i danseforestillingen ”ZOOM” det er blandt andet den meget intense lyd side. En så høj summen og brummen, gør at jeg får en trykken for brystet og en nærmest smerte i mine øre.

Det er som om jeg befinder mig i et marreridt som jeg ikke kan vågne af. Den fragmenterede fornemmelse fra filmen fortsætter. I mit forsøg på at fokuserer på det der sker på scenen, fanger mine øjne et flue lignende insekt, der danser rundt i lyskeglen over danseren. Måske har jeg fået zoomet ind på de små ting her i livet, men jeg tænker at det ikke helt var det de ville med forestillingen.

Det kan kun blive til 2 stjerner her fra.

 

Læs mere om forestillingen og bestil billetter

Medvirkende:

KOREOGRAF/PERFORMER TANELI TÖRMÄ

LYSDESIGN PETRI TUHKANEN

LYDDESIGN ESA M. MATTILA

 

Med venlig hilsen

5 Stjerner.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s