3 hurtige fra Aarhus festuge.

Mad skal der til

Aarhus Street Food åbnede i takt med Aarhus Festuge, men er kommet til for at blive. Aarhusianerne kan se frem til at nyde mad og drikke langt ind i fremtiden. De rustikke lokaler byder en velkommen, og med kik til himlen, skabes et lokale med en særlig stemning. Man skal dog kunne lide en bossen af mennesker. Ønsker man en stille stund, med sin mad, skal man finde et andet sted, eller tage sin mad med sig. Madboderne er mange og der er også mulighed for at få en lille en til maden. Jeg selv sprang på Fich and chips, en sand klassiker når det kommer til at spise på gaden. Maden var en sand fornøjelse, dog var priserne lige i overkanten for hvad jeg ville kalde Street food. Personligt ville jeg havde foretrukket minder portioner og så flere af dem. Jeg ser frem til at der kommer flere madboder til og at konceptet udvikler sig.

This slideshow requires JavaScript.

Du finder Aarhus Street Food på Aarhus rutebilstation

Følg også med i hvad der sker på deres Facebookside.

Aarhus Street Food 3 Stjerner

 

Gensyn med DR

I byparken foran Musikhuset, har man mulighed for at komme tilbage i tiden ved at træde ind i DR teltet. Her har man mulighed for at blive en del af en gammel udsendelse. Via en green screen, får man muligheden for at hoppe ind i et gammelt DR klip. En sjov oplevelse for både gamle og unge. Jeg må dog indrømme at jeg savnede de gode gamle udsendelser som: Bamse og kylling og Anna og Lotte. Så valget faldt på en vejudsigt med gode gamle Volborg. Iklædt en moderigtig striktrøje prøvede jeg kræfter med vejr mesteren ham selv. Og jeg kan godt afsløre at det er ganske svært at pege det rigtige sted på kortet.

Bliv en del af Historien. Fotograf Joan Andersen

Bliv en del af Historien. Fotograf Joan Andersen

 

Så vil du gerne gense og ikke mindst være en del historien er muligheden her.

Bliv en del af Historien 4 Stjerner

 

Vil du med ind i den skumle gyde?

Hvor godt kender du Aarhus afkroge og baggårde? I Aarhus Festuge har du muligheden for at gå på opdagelse i de mange baggårde der er i Aarhus. Med et kort i hånden er du klar til at gå på opdagelse i de mange spændende afkroge af Aarhus. Den lille gåtur byder på en udstilling, en overraskende udsigt fra Sallings parkerings hus, samt en meget spændende lyd og lys oplevelse.

This slideshow requires JavaScript.

 

Der er rig mulighed for at tage de små med og udfylde skattejagten på vejen. Er man ikke kendt kan det være lidt svært at finde rundt, selv med kortet i hånden. Afmærkningen kunne godt have været bedre. Da man normalt ikke vader ind i forskellige gårde og gyder uden invitation, kan det være lidt grænseoverskridende at finde vej.

Men når det så er sagt er det en super god måde at se byen på en anderledes måde.

Er du ikke meget for at bevæge dig rundt på egen hånd er der en guidet tur hver dag kl. 16-17.30

Rutekort og start sted finder du ved Skt. Knuds Torv v. indgangen til biografbaggården.

Bysgerrig Baggårdsvandring 3 stjerner.

 

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s