Aldrig har jeg set så trænet en dværg

Mange forbinder Las Vegas med alt det forbudte”What happens in Vegas stays in Vegas”. Forestillingen Zumanity har valgt at pire publikum til det yderste, og det er nok ikke alle, der fortæller venner og familie at de har set netop denne forestilling. Aldersgrænsen er 18 år, og det er der en grund til.

Sensualitet, akrobatik og humør danner rammen for Cirque du Soleilos erotiske eventyr ”Zumanity”. Forestillingen spiller på New York-New York Hotel og Casino i Las Vegas.

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

Zumanity er en forførende forestilling. Den ønsker at provokerende os, udfordrer os, men samtidig også lege med os. Vi inviteres ind i et univers af sex, lyst og eventyr.

Der er noget for enhver smag, og jeg er meget imponeret over, hvor meget vi kommer rundt i seksuelle tendenser og fetich. Uden at det bliver forvirrende og kaotisk. For bare et nævne en smule, bydes der på: homoseksualitet, kampsport, vanderotik, bindeleg, strip, slangemenneske, akrobatik. og når det kommer til menneskene på scenen er mangfoldigheden ligeså slående. Tykke som tynde, høje som lave, hvide, gule, brune og sorte.

En smuk trans byder os velkommen og tager os igennem de små fortællinger, der tilsammen skal være med til at vække lysten til live. Det er tid til at ligge hæmningerne og sige ja til løssluppenheden. Forestillingen er bygget op som en kabaret, dans og musik danner en bekendt ramme og vi føler os trygge, som en verden af forunderlighed åbner sit varme skød for os.

Musiksiden er live, og vi har fornøjelsen af at se musikanterne og sangeren på scenen flere gange. Lyd og lyssiden er i det hele taget meget velfungerende, og er med til at give forestillingen fylde. En skøn detalje er at musikerne også er iklædt sensuelle og udfordrende.

Igennem forestillingen møder vi utallige smukke, veltrænede mennesker, men vi har også fornøjelsen af et næsten helt almindeligt par. Et midaldrende par skaber rum til at grine. De står for mange af de sjove indslag, hvor publikum ofte inddrages. Jo tættere man sidder på scenen, jo større er chancen for at ende på scenen, til stor morskab for alle.

Scenen er noget af et kunststykke i sig selv, lemme i gulvet gør at scenen nemt kan transformeres. Ting dukker op og forsvinder ubesværet igen. Som en stor fiskebowle, hvor to smukke piger sensuelt svømmer rundt. På kanten af bowlen udfører de akrobatik, der både vækker begejstring og begær. Men det er ikke kun op af gulvet forunderlige ting kommer, også fra luften overraskes vi. Der er igennem forestillingen flere luftnumre. Og vi forbløffes alle da en meget veltrænet mandlig dværg udfører tissue numret. Han vikles ind i lange stofstykker, der hænger fra loftet. Og som han vikles ud og falder mod jorden, sidder vi alle måbende og holder vejret. Han suser igennem luften med en præsentation man kun kan beundre.

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

I det hele taget udføres alle numrene med en præsentation ud over det sædvanlige. Om det er en sensuel akrobatisk dans, eller de fjollede numre kan der ikke herske nogen tvivl om, at disse mennesker er professionelle. Men glemmer til tider at de smukke mænd og kvinder nærmest ikke har noget tøj på, som de udfører nervepirrende stunts.

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

Zumanity. Lånt fra hjemmeside

Vi tages ind i en verden, der er fyldt med sensualitet, akrobatik, og humor. Vi opfordres til at udforske seksualiteten og gå ud i verden og have en masse sex.

Jeg er meget begejstret for denne forestilling. For nok er der fokus på sex og man føler sommetider at man er med på en lurer. Men den er også morsom og utrolig smuk. Udførslen af de forskellige numre er imponerende i sig selv.

Zumanity skal have 5 sensuelle stjerner.

Læs mer om forestillingen Zumanity

følg dem på Facebook

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s