”Elvis has left the building”

Siden jeg var ganske ung har jeg drømt om at blive gift. Manden i mit liv er blevet skiftet ud at par gange, men drømmen om at indgå ægteskab for livet har ikke ændret sig. Jeg har altid drømt om at blive gift to gange, dog med den samme mand. En gang omgivet af familie og venner og så en anden gang i Las Vegas, hvor det skulle være lidt mere fjollet.

Nu har jeg fundet manden i mit liv, og jeg har været så heldig at han deler min drøm. Så turen gik i første omgang til Las Vegas for at opfylde drømmen om et rigtigt Vegas bryllup med Elvis og det hele.

Vi besluttede at vi skulle vies i Graceland chapel. Elvis skulle synge 2 sange og give bruden væk. Med i vores bryllupspakke var også en lille buket til bruden og en knaphulsblomst til gommen.

Vi havde valgt ikke at invitere nogen, det var ikke en hemmelighed, men dette bryllup skulle kun være for os.

Når man bliver gift i udlandet er der en smule papirarbejde man skal være opmærksom på, dette vil jeg dog ikke kede jer med.

Der var mulighed for at blive hentet af en limousine på vores hotel, dette benyttede vi os af. En fin service vi kun betalte 40 dollars for til chaufføren. En hvid limousine kom og hentede os. Da vi ankom til kapellet, blev vi budt velkommen af receptionisten. Blomster og papirarbejde blev ordnet og præsten og fotografen bød os velkommen.

Præsten var en meget venlig herre, som bød os indenfor og gennemgik, hvad der skulle foregå. Vi havde bestilt vielsen til kl. 17.00 og var ankommet 20 minutter før.

Fra receptionen kunne vi høre rygter om at Elvis mangler, men tænker at de nok har styr på det. Det skal dog vise sig at joken ”Elvis has left the building” hurtig blive lidt træls at høre. For Elvis var ikke til at finde. Og når man nu har bestilt den pakke, hvor Elvis ligesom er det bærende element, kan man ikke rigtigt komme i gang.

Mens præsten ledte efter Elvis, brugte fotografen tiden på at tage billeder af os. Han var meget venlig, men det var også tydeligt at han prøvede at få tiden til at gå.

Efter 30 minutter er Elvis stadig ikke at finde, og vi sidder nu i kapellet og underholder os selv. Det næste brudepar er ankommet og undrer sig over hvorfor vi er forsinket.

Efter flere undskyldninger fra både fotografen og præsten og 30 minutter mere dukker Elvis op.

Vi er nu en time forsinket. Men så kommer der fart over feltet. Faktisk går det lidt for hurtigt efter min smag.

Elvis tjekker med præsten at det er to sange vi har bestilt og går så i gang med at spille. Og i løbet af få minutter var vi ægtefolk at være. Fotografen tager et par billeder med os og Elvis og så var det ud. For det næste brudepar stod jo og trippede.

Mens vielsen foregår når jeg at tænke, at jeg ikke nyder det lige så meget som jeg havde forventet. Det at vi har siddet og ventet så længe inden vi kommer i gang, er selvfølgelig med til at selve vielsen virker mere for jappet.

Som et plaster på såret fik vi en dvd af selve vielsen ganske gratis. Når jeg sidder og ser denne er jeg bare glad for at jeg smiler hele tiden, så helt slemt har det ikke været.

Jeg er dog meget skuffet over, at et så professionelt sted ikke har styr på stropperne.

Når det så er sagt vil jeg godt rose Elvis for selve hans præsentation, da hen enlig dukkede op. Han var en pæn mand og man var ikke i tvivl om at han skulle være Elvis. Han spillede på guitar og sang med en smuk stemme de to sange.

Efter vielsen fik vi vores limousine chauffør til at tage et par billeder af os, hvorefter han kørte os til den restaurant hvor vi havde bestilt bord.

Graceland Chapel, Las vegas. Fotograf: vores limousine chauffør

Graceland Chapel, Las vegas. Fotograf: vores limousine chauffør

Drømmen om et Vegas bryllup blev til virkelighed, dog kan det ikke helt leve op til hvad jeg havde forventet. Og ordende ”Elvis has left the building” giver mig nu en sur svag i munden.

Graceland Chapel får 2 Stjerner

Læs mere om Graceland Chapel

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s