Den nøgne sandhed.

Weekenden stod på besøg ved svier familien i Lemvig. Foruden god mad, hygge snak og den sædvanlige ”hvornår får vi nogle børnebørn” bød weekenden også på en udstilling, der fik mig til at tænke.

“Puzzle” er en kropslig udstilling, der fremviser den nøgne sandhed.

This slideshow requires JavaScript.

Udstillingen “Puzzle” kan opleves i Lemvig og på Ikast bibliotek fra d. 13. april til d. 5. maj 2017

I en verden hvor vi bliver bombarderet med hvordan den perfekte krop ser ud, ønsker denne udstilling at gøre op med de forkvaklede kropsidealer og vise at virkeligheden også er smuk.

“Puzzle” er en fotoudstilling, der i et væld af farver viser den rigtige krop frem. Fra rynkede hænder til behårede fødder. Men det er ikke kun en fremstilling af almindelige nøgne kropsdele, det er fotokunst, der har øje for skønheden der gemmer sig i denne naturlige krop.

Udstillingen viser den kvindelige krop frem, rigtige kvinders krop. Den fransk canadiske kunstner Didier Bonaventure, har modtaget billeder fra kvinderne selv, og som brikker i et puslespil sammensættes kropsdele og farver.

Kunstværkerne, vil gære sig godt i et vær hjem der trænger til lidt farve på vægrende, da mange af billederne er meget farverige. Et meget moderne udtryk skabes når nøgenkrop og pangfarver mødes. Den gamle Alta butik i Lemvig skaber et smukt rum for udstillingen. Med dens rå udtryk og fine belysning kommer kunsten virkelig til tin rat.

"Puzzle" Fotograf Joan Andersen

“Puzzle” Fotograf Joan Andersen

Jeg syntes det er befriende at se rigtige kroppe udstillet som kunst. Det er ikke bare almindelige kropsdele, det er rent faktisk kunst. “Puzzle” er en smuk udstilling der viser at der også er skønhed i den almindelige nøgne kvindekrop.

 

“Puzzle” skal have 4 afklædte Stjerner.

 

Udstilling i Lemvig:

Tidligere Alta
Ågade 14, Lemvig
Tor. d. 13. april til fre. d. 5. maj 2017, kl. 14-17

Læs mere på Facebook

 

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s