Hysterisk morsomt snakkende danseteater

Danseteatret er ikke kendt for dens dialog, monolog eller i det hele taget tale. Men i forestillingen ”Ohne Nix” som handler om ingenting, bliver der i den grad snakket igennem.

Forestillingen spiller på Svalegangen d. 29. april kl. 11 og 13. og er en del af Spring Forward festivalen.

Luke Baio og Dominik Grünbühel svævende ansigter byder os indenfor til en anderledes danseforestilling. En fantastisk anderledes danseforestilling.

OhneNix Pressefoto

OhneNix Pressefoto

Idet sammen, jeg træder ind i salen og ser disse to 3D svævende ansigter, der er projekteret op på scenen, ved jeg at dette kommer til at blive en anderledes danseforestilling. Alligevel bliver jeg meget overrasket da disse to hoveder begynder at snakke sammen. En underholdende dialog på engelsk får os til at grine.  Mens en lettere Googlet  Dansk oversættelse svæver over scenen.

Der går en udmærket tid med denne humoristiske snakken om forestillingen, som handler om ingenting men dog indeholder en masse tekniske udstyr.

Forestillingen ”Ohne Nix” giver os et indblik i Luke Baio og Dominik Grünbühel arbejdes proces. For at vi kan få et bedre indblik af dette, inviteres deres kroppe på scenen. Og var det ikke underholdende før så bliver det, det nu.

Hovederne fungerer som fortællere mens kroppene udspiller handlingen på bagscenen. Opfindsomme projektioner, teknisk udstyr, samt dansende kroppe, er med til at få denne danseforestilling til at være noget helt særligt. De forstår at bruge deres tekniske udstyr på en opfindsom måde. Spots og projektioner bruges snedigt til at understøtte deres fortælling.

Danseforestillingen har et højt tempo, men fortællingen er tydelig og underholdende. Den engelske dialog er nem at forstå, og der en meget fin måde at guide publikum rundt i fortællingen.

Som forestillingen slutter, sidder jeg tilbage med en fornemmelse af at jeg ikke kan få nok af dette. Bare fem minutter mere.

 

Ohne Nix skal have 5 store stjerne

 

Følg deres arbejde på Facebook

Medvirkende:

Koncept og performance
Luke Baio & Dominik Grünbühel

Lyd
Andreas Berger

Dramaturgi og production
Julian Vogel

 

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s