Jeg er ikke ensom, er jeg?

Jeg tror vi alle frygter den. Ensomheden. Mennesket er et flokdyr, og vi har brug for hinanden. De fleste af os har smagt på ensomheden. Personligt er jeg ikke ensom, vel?

“EN SOM HED” spiller på Bora Bora Århus fra d. 10. – 12. okt.

“EN SOM HED” er en enkeltmands forestilling, skabt af koreografen Helle Bach. Igennem fem monologer ser vi forskellige vinkler på ensomhed. Bo Madvig er manden der er inde i disse fem historier.

This slideshow requires JavaScript.

Vi møder Jens, som har fyldt hans kalender til bristepunktet, men alligevel er ensom. Nicklas, der længes efter berøring. Palle der er ensom i sin egen dagligstue. Viggo som ikke helt kan bestemme sig, om det er godt eller skidt, at gården er fyldt af glade mennesker der griller. Mark der prøver at se ensomheden i øjende.

Mens scenen laves om og en ny roller gør sig klar, høre vi hjerteskærende fortællinger over højtalerne. ”Jeg er ensom i et rum fyldt med mennesker”.

Fortællingen sætter tankerne i gang, jeg kan mærke at ensomheden kommer snigende ind i mit liv. Og tænker efter. Jeg er ikke ensom, er jeg. Nej ikke lige nu, men jeg kender godt følelsen af ensomhed.

“EN SOM HED” er ikke kun letter deprimerende, den er også sjov. For flere af monologerne indeholder tale, disse er ganske underholdende, og sjove. Som når Viggo ligger og brokker sig over et der er ”3 for 2” på vare i supermarkedet. Og at naboen konstant har gæster.

"EN SOM HED" - pressefoto

“EN SOM HED” – pressefoto

“EN SOM HED” bliver efter min smag en smule for lang, og havde jeg ikke læst programmet, hvor de fem figurer beskrives havde jeg flere gange haft svært ved at se hvad fortællingen var.

 

EN SOM HED skal have 3 stjerner

 

Læs mere om forestillingen og bestil biletter

 

Medvirkende:

IDÉ: HELLE BACH

KOREOGRAFI, TEKST OG ISCENESÆTTELSE: HELLE BACH I SAMARBEJDE MED PERFORMER BO MADVIG

PERFORMER: BO MADVIG

PRODUCENT OG PR: MARIE RASMUSSEN

PRODUKTION/ADMINISTRATION: 1:1 PRODUKTION

 

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s