God røv! Men hvad skal de striber til for?

Som musikkens intensitet stiger, mærker jeg, at mit hjerteslag følger med. Jeg sidder næsten og hiver efter vejret. Man skulle tro, at det er mig der danser.

Solitudes duo - Fotograf Denis Farley

Solitudes duo – Fotograf Denis Farley

“Solitudes duo” danser på Bora Bora, Århus fra d. 13-15 mar. 2018

På scenen danser et par. To mænd, to kvinder, en mand og kvinde. Påklædt… knap så påklædt. Der er altid kun et par, der danser på scenen. Nok danser de nogle af de samme sekvenser, men hver gang får dansen en ny betydning.

Danseforestillingen er utrolig sanselig og kropslig. Det feminine og det maskuline bliver tydeligt på en særlig elegant måde. Det feminine og maskuline smelter sammen det ene øjeblik, for efterfølgende at stå knivskarpt alene.  Musikken forstærker udtrykket på scenen, og jeg drages mod dansen. Dog er der noget med overgangende, som jeg finder noget skarpe. Som musikken holder op, er kun lyden af summende lamper og pustende dansere tilbage. Det er, som om jeg bliver revet tilbage til virkeligheden.

Det er lang tid siden, jeg har set så mange rullende hofter, og ikke mindst hvor forskelligt de rullende hofter opfattes afhængigt af, hvem der ruller og med hvem. De er kejtede, sjove, dansende, sensuelle og seksuelle.

Som jeg sidder og ser på de meget letpåklædte dansere, er det kroppen, der kommer i fokus. Hver en muskelspænding popper, som de foretager akrobatiske og blide løft. Det er tydeligt, at det er teknisk krævende. Nok er bevægelserne glidende, og udført med knivskarp præcision, men som de svedglinsende kroppe viser, er det ikke uden besvær.

Igennem forestillingen leges der med nøgenheden og dens betydning. For eksempel er de to dansende kvinder på scenen med både bare og dækkede bryster. Det er forunderligt at se. hvordan en dansescene kan skifte udtryk bare ved at tilføje eller fjerne lidt tøj.

Som jeg sidder og nyder dansen, stikker noget af tøjet mig i øjnene. Flere af de mandlige dansere, der kun er iført nogle meget stramme shorts, drager mine øjnes opmærksomhed. Jeg er glad for en god stram røv, som så mange andre. Men da shortsene har en meget tydelig stribe på siden, bliver mine øjne ved med at fokuserer i det område. Det betyder at jeg misser helheden. Det samme gælder en meget blå top, som en af de kvindelige danser har på. Den suger min opmærksomhed, og det er en skam, da dansen er så smuk.

 

“Solitudes duo” skal have 4 dansende Stjerner.

 

Læs mere om forestillingen og køb billetter

Danseforestillingen kommer også på turné på: Teater Nordkraft i Aalborg, Teater Momentum i Odense, og Baltoppen Live i Ballerup. Se turnéplan

 

MEDVIRKENDE:

KOREOGRAF
DANIEL LÉVEILLÉ

DANSERE
MATHIEU CAMPEAU
ELLEN FUREY
ESTHER GAUDETTE
JUSTIN GIONET
EMMANUEL PROULX
SIMON RENAUD

LYS
MARC PARENT

MUSIK
JEAN-SÉBASTIEN BACH
PANCRACE ROYER

KOSTUMER
GENEVIÈVE LIZOTTE

PRØVEINSTRUKTØR
SOPHIE CORRIVEAU

FOTOGRAF
DENIS FARLEY

PRODUKTION
DANIEL LÉVEILLÉ DANSE

Med venlig hilsen

5 Stjerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s