Hvad skal et blow job koste?

Min mand som normalt er meget blufærdig, når det kommer til sex og nøgenhed i det offentlige rum, springer op da muligheden for at sætte en ballon fast på aftens ludder, byder sig til. Så nogle grænser blev da flyttet lidt på, under aftens forestilling.

Lyst, Fotograf Joan A. Melchiors

Lyst, Fotograf Joan A. Melchiors

Pop-up bordellet ”LYST” kan besøges på 4. sal af teatret Svalegangen, fra d. 31. Aug. – 9. Sep. 2018.

Vi frister af det forbudte røde lys. Tankerne ledes mod Amsterdams red light district. Det er en kliche, men den virker. Trappeopgangen er badet i rødt lys, og op af de mange trapper kan vi beundrer fotos af dagens underholdning. En smuk kvinde byder sig til.

Scenen er en fin herskabslejlighed. Vi ledes igennem hvad syntes at være et soveværelse, hvor diverse tøjstykker osv. ligger fremme og frister vores nysgerrighed. Turen går vider ind i det tilstødende lokale hvor stolerækker er opsat på alle fire sider.

Publikum får nu mulighed for aktivt at deltage i debatten og blive udfordret på emner som; købesex, prostitution, sugar-dating og ikke mindst hvordan man klæder en smuk nøgen kvinde på, uden at blive alt for forlegen.

Aftnens ludder og performer Eja Due tager os med på en rejser ind i en verden hvor der kan og bliver sat en pris på alt. Fordomme og forventninger blandes med lummer stemning, og ikke kun fordi lokalet er en svedeboks, hvor publikum kæmper for ikke at få hedeslag.

Jeg kan godt forstå at man gerne vil have en behagelig temperatur, når man skal performer i meget lidt tøj. Men temperaturen i lokalet er simpelhed i overkanten. Publikum viser tydelige tegn på at de har det alt for varmt. Jeg selv overvejer om jeg er nød til at gå ud og trække noget luft, men kæmper igennem, emnet er trods alt ganske spændende.

Normalt når jeg anmelder, forholder jeg mig så passivt så muligt, men jeg finder det super svært ikke at involverer mig. Både når det kommer til at klæde den smukke pige på og når det kommer til at deltage i diskussionen.

Lyst, pressefoto

Lyst, pressefoto

Eja Due, sammenligne skuespilleren og det at være sexarbejder. En sammenligning der på nogle områder virker lidt søgt og på andre næsten perfekt. Det giver stof til eftertanke, for hvor langt er vi som mennesker villige til at gå for at udleve vores drømme. Hvor mange af os har ikke overvejet at sælge eller købe sex? Måske af økonomiske årsager, eller fordi det kunne være spændende, sjovt og ikke mindst forbudt.

Vi går ikke fra aftenens forestilling med alverdens svar, men jeg har bestemt lyst, lyst til at snakke vider, lyst til at have sex og så er det jo ganske belejligt at jeg har taget manden med i aften.

 

Lyst skal have 4 store stjerner, og så håber jeg de fikser varmen…

 

Læs mere om forestillingen og bestil biletter
Medvirkende:

Skuespiller: Eja Due og Lene Kreilgaard
Idé: Eja Due
Dramaturgisk Konsulent: Henrik Vestergaard Friis
Kunstnerisk Konsulent: Henrik Vestergaard Friis
Produceret af: Teater Bæst

 

Mange hilsner 

5 Stjerner 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s