Lidt om mig

Hej og velkommen til min Blog.

Pt er jeg på barsel til august 2012, men jeg vender stærkt tilbage.

Jeg har altid været betaget af kulturen, den måde som den kan påvirke en på, den der helt særlige måde. For mig er kulturen ikke nødvendigvis en klassisk koncert el. en tur på museum, det er et øjeblik, en fornemmelse. Det er det der gør at man glemmer alt omkring sig. Vasketøjet, parforholdet alle problemerne forsvinder for en tid og man oplever bare. Det må heller end gerne give stof til eftertanke.

Jeg undskylder på forhånd for de stavefejl der kommer til at være på siden, jeg er ordblind. Det er nogen undskyldning, men en forklaring. Jeg er uddannet Cand Mag. i Dramaturg og Medievidenskab fra Århus universitet.

Elsker at rejse, teater, biffen, en god tur ud at spise, ja som nævnt alt der dufter lidt af kultur. Så nu er jeg kommet på nettet for at dele ud af min lidenskab, kulturen.

Jeg sidder tit og læser anmeldelser på nettet, og i aviser, somme tider er jeg enig andre gange tænker jeg at de mennesker der laver anmelder, ikke ved hvad de snakker om. Men sådan er det jo, vi har alle forskellige meninger. Dette er min mulighed for at sige min mening, så må vi se om der er nogen der vil høre den. Måske har vi samme smag, måske ikke, mit håbe er at du får noget ud af det, om ikke andet så underholdning 🙂 Billederne er er fra mit kultur liv samt rejser rundt i verden, sammen med min familie.

Nu kan du også følge 5 Stjerner på Facebook.

Hvis du ikke vil gå glip af anmeldelser så følg denne blog. Tilmelding nederst på siden 🙂

Skal jeg komme forbi og anmelde ved jer, så send mig en mail på joan.andersen5@gmail.com

Jeg glæder mig til at anmelde nye ting og håber du nyder at læse med.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s